Conectare
Tine minte
Ti-ai uitat parola? Click aici

Aceasta pagina impreuna cu documentele si datele inscrise va comunica termenii si conditiile in care puteti folosi platforma online Vineduba.ro. Prevederile generale sunt aplicabile la toti userii vineduba.ro iar prevederile din partea a 2-a (sectiunea transportatorilor) sunt aplicabile tuturor userilor inregistrati ca si transportatori. Va rugam sa cititi cu atentie termenii inainte de utilizarea site-ului. Folosirea site-ului indica acceptarea acestor termeni. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu folositi aceasta platforma.
 

Prevederi generale

Urmatoarele prevederi se aplica termenilor si conditiilor site-ului:
a. Utilizatorul inregistrat este acel utilizator care se inregistreaza sub clauzele descrise mai jos.
b. Utilizator, user, beneficiar sau transportator inseamna orice utilizator al acestui site. 

 

www.vineduba.ro apartine societatii AreConstruct SRL. Suntem o companie inregistrata la finante cu numarul de identificare fiscala RO18693724 avand sediul in Cluj-Napoca. Am creat platforma online VineDuba.ro in scopul de a facilita intalnirea intre cerere si oferta pe piata transportului privat de marfa.
 

Accesarea paginii VineDuba.ro

Conditii generale 
a. Accesarea paginii VineDuba.ro este permisa pe termen limitat si ne rezervam dreptul de a retrage acest serviciu fara nicio notificare in prealabil. Noi nu vom fi raspunzatori in cazul in care site-ul nu va functiona din orice motiv sau pe orice perioada. 
b. Temporar, putem restrange activitatea site-ului in intregime sau partial pentru userii inregistrati si neinregistrati. 
c. In cazul in care ajungeti in posesia unui username cu parola pe platforma VineDuba.ro, trebuie sa pastrati confidentialitatea acestor informatii. Noi ne pastram dreptul de a desfiinta orice cont de utilizator in cazul in care nu respecta termenii si conditiile. 
d. Dumneavoastra sunteti responsabil pentru demersurile care trebuie sa le faceti pentru a obtine un cont pe platforma VineDuba.ro. Dumneavoastra trebuie sa va asigurati ca oricine acceseaza pagina noastra beneficiaza de conexiune de internet, sunt constienti de termenii si conditiile de folosire si se supun acestora. 
 

Utilizari interzise ale platformei VineDuba.ro

Platforma VineDuba.ro se poate folosi doar in termeni legali si orice abuz va fi raportat organelor competente. 
Aceasta platforma nu se poate folosi in urmatoarele conditii: 
a. In orice fel ar incalca orice lege locala, nationala si internationala. 
b. In orice fel ar deveni ilegala sau frauduloasa sau ar avea un scop fraudulos. 
c. Pentru a trimite, cu buna stiinta, sau a primi, incarca, descarca, utiliza sau reutiliza orice material care nu este in conformitate cu standardele noastre de continut. 
d. Pentru a transmite sau obtine contacte,  cu scopul de a transmite orice mesaje publicitare nesolicitate sau neautorizate sau materiale promotionale de orice alta forma (SPAM). 
 

Raspunderea noastra

a. Materialele expuse pe site-ul nostru sunt oferite fara garantarea exactitatii acestora. 
b. Nu ne asumam raspunderea pentru orice pierdere sau dauna suferita de utilizator direct sau indirect in urma folosirii site-ului nostru. 
c. Nu ne asumam raspunderea pentru orice pierdere de date suferita sau orice pierdere de afacere online de catre utilizator. 
d. Localitatile si informatiile cartografice sunt oferite strict informational si sunt bazate pe coduri sau localitati. Nu ne asumam nici o raspundere in ce priveste exactitatea lor. 
e. Nu suntem responsabili de moartea sau ranirea oricarei persoane datorate neglijentei sau exactitatii unui mesaj expus pe site-ul nostru. 
 

Folosirea denumirii “VineDuba”

Nici un utilizator nu va avea voie sa foloseasca cuvantul “VineDuba” sau orice varianta care-l include ca marca sau proprietate intelectuala. Administratia isi permite sa modifice aceste termene si conditii oricand. Dumneavoastra, ca utilizator, aveti datoria de a verifica periodic orice eventuala modificare. 
 

Prevederi pentru utilizatorii inregistrati

Userii care isi creeaza un cont pe “VineDuba” trebuie sa: 
- aiba varsta de cel putin 18 ani 
- sa ofere date de contact reale si valide 
- sa nu falsifice identitatea lor
- in cazul in care va inregistrati ca firma trebuie sa dovediti ca sunteti indreptatit pentru a reprezenta firma 

Administratia site-ului VineDuba isi rezerva dreptul de a respinge inregistrarea dumneavoastra oricand si fara o notificare in prealabil. 
 

Conditiile noastre

Noi nu oferim servicii de transport in nicio circumstanta. Rolul nostru este sa intermediem conectarea transportatorilor si a firmelor de curierat cu beneficiarul serviciului de transport. 
Beneficiarii si transportatorii au obligatia de a respecta serviciile solicitate; ca urmare, administratia VineDuba.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele neintelegeri aparute. 
 

Folosirea platformei

Platforma functioneaza dupa cum urmeaza: 
a. Cumparatorii (numiti si beneficiari) vor posta pe site ce au de transportat. Astfel trebuie introduse dimensiunile, greutatea si optional poza marfurilor. 
b. Transportatorii vor putea sa-si ofere serviciile dupa standardele lor. Efectuarea serviciului de transport dupa inchiderea licitatiei va avea loc dupa termenii si conditiile transportatorilor. 
c. Dupa incheierea fiecarei tranzactii, Beneficiarul are posibilitatea de a acorda un calificativ Transportatorului, pentru cresterea credibilitatii acestuia. 
 

Date de contact

Utilizatorilor nu le este permis sa introduca date de contact in scopul finalizarii tranzactiei in afara site-ului. Incalcarea acestei prevederi va duce la suspendarea contului pe o perioada nelimitata. 
 

Reguli pentru transportatori

Transportatorii trebuie sa presteze serviciile pentru care au convenit in urma inchiderii licitatiei de catre beneficiar. 
Serviciile transportatorilor trebuie sa includa toate taxele (TVA, taxe de drum si orice alte eventuale taxe care decurg in urma efectuarii transportului). 
Transportatorii nu au voie sa contacteze clientul final decat prin intermediul site-ului. Nu au voie sa ceara sau sa ofere date de contact inainte de incheierea licitatiei. 

In cazul in care transportatorul ocoleste plata comisionului prin incalcarea termenelor si conditiilor, administratia VineDuba.ro isi rezerva dreptul de a pretinde plata acestui comision. 
 

Reguli pentru beneficiari

Beneficiarii nu au voie sa liciteze cu alte conturi pentru a scadea pretul licitatiei. 
Beneficiarii trebuie sa achite pretul transportului in termenul convenit si prin metoda de plata acceptata de catre transportator. 
 

Calificative

Calificativele nu sunt obligatorii, dar folosirea acestora este recomandata, deoarece contribuie la cresterea credibilitatii utilizatorilor. 
Pentru fiecare tranzactie, Beneficiarii vor putea sa acorde calificative Transportatorilor. Acestia vor putea sa ofere 3 variante de calificativ (pozitiv, neutru sau negativ). 
 
La fiecare calificativ se vor putea lasa comentarii si se vor acorda star rating-uri (intre 1 si 5 stelute) pentru comunicare, punctualitate si grija fata de marfa. 
Beneficiarii nu au voie sa includa in textul calificativului date de contact . 
Beneficiarii nu au voie sa santajeze transportatorul prin calificativul ce urmeaza a fi acordat pentru a obtine bunuri sau servicii. 
Administratia VineDuba.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau sterge calificativele care incalca termenii si conditiile. 
 

Preturi

Utilizarea site-ului VineDuba.ro este gratuita. Cu toate acestea, VineDuba.ro va percepe un comision de administrare si gestionare, care va fi dedus din pretul transportului. Comisionul este afisat inainte de acceptarea unei comenzi. 
 

Contramandarea unei licitatii incheiate

Daca dupa finalizarea unei licitatii transportul nu poate avea loc din diverse motive, comisionul perceput de VineDuba.ro nu va putea fi recuperat de catre Beneficiar, insa acesta va putea folosi suma achitata pentru achitarea serviciilor unui alt transportator. 
 

Ambalarea si siguranta transportului

Administratia VineDuba.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru ambalarea, depozitarea si siguranta marfii in nici un fel. Toate aceste responsabilitati ii revin strict transportatorului. 


Daca aveti orice nelamurire, intrebare sau sugestie va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail 
mail@vineduba.ro.

x
Acest website foloseste cookies. Detalii. Sunt de acord