Conectare
Tine minte
Ti-ai uitat parola? Click aici
DESPRE NOI
Infiintata in 2013, VineDuba.ro conecteaza transportatorii cu persoanele fizice sau juridice care au de transportat diverse lucruri. Hai sa recunoastem ca o mutare poate fi catastrofal de dificila, fie ca ai de mutat o companie, mobila dintr-un apartament sau un frigider; iar organizarea unei mutari poate sa dureze mult si sa fie foarte costisitoare. Platforma VineDuba.ro a fost creata pentru a rezolva aceasta problema. Obiectivul nostru este sa facem transporturile mai accessibile pentru clienti, sa crestem rentabilitatea transportatorilor si sa cream o comunitate pentru acest domeniu.

Avantaje pentru beneficiari


Venim in intampinarea ta cu preturi competitive pentru orice transport, local sau international, datorita sistemului de licitare. Prin sistemul de calificative, poti verifica pe mana cui incredintezi marfa si ai siguranta unui transport profesionist oferit de firme specializate.

Poti oferi mai multe detalii despre marfa pe care doresti sa o transporti in momentul in care introduci comanda sau poti chiar sa introduci poze cu aceasta.

Fiecare transportator este verificat de catre administratie inainte de a putea licita. Vom face tot ce ne sta in putinta pentru ca tu sa poti lasa stresul unei mutari pe seama noastra.

Avantaje pentru transportatori

Ai avantajul de a te conecta si de a furniza servicii pentru clienti din intreaga tara, in mod GRATUIT.
In acest fel, poti beneficia de un castig suplimentar pentru un drum de retur in care nu ai marfa de transportat.
In plus, beneficiezi de un mod foarte usor de cautare a comenzilor de transport, fie direct din harta, fie din lista, pe care o poti filtra pentru a vedea doar cursele de care esti interesat.
x
Acest website foloseste cookies. Detalii. Sunt de acord