Conectare
Tine minte
Ti-ai uitat parola? Click aici

1. Creeaza-ti un cont de transportator

Pentru a putea plasa licitatii si pentru a putea interactiona cu clientii prin intermediul mesajelor, trebuie sa iti creezi un cont de transportator pe site-ul VineDuba.ro in mod gratuit. La inregistrare, e important sa completezi toate datele despre tine si despre compania sau PFA-ul pe care il reprezinti.

Urmatoarele date sunt importante:
  • Adresa de mail. E esentiala pentru ca tu sa fii mereu la curent cu comenzile pe care le urmaresti.
  • Numarul de telefon. Pentru a putea fi contactat de catre clienti sau de catre operatorii nostri.
  • Datel firmei/PFA-ului cu care efectuezi tranportul: CUI, Nr. Registrul Comertului, Adresa
  • O copie dupa o factura recenta facuta de un operator comercial catre tine, pentru a putea verifica si valida contul tau intr-un timp cat mai scurt.

Dupa completarea datelor, unul din operatorii nostri te va contacta pentru a confirma inscrierea ta si pentru a-ti oferi toate detaliile necesare. De asemenea, vei primi un email de confirmare in momentul in care contul tau este validat si poti incepe sa licitezi la comenzile de transport.

2. Cauta in lista de transporturi

Aici vei gasi lista cu toate comenzile de transport publicate de catre clienti. Poti cauta oferte care se potrivesc cu rutele de transport de care esti interesat. De asemenea cautarea te poate ajuta sa identifici un anumit tip de marfa. Daca esti utilizator inregistrat, vei primi automat toate comenzile noi plasate de catre clienti in zona ta de interes pe adresa de email.

3. Plaseaza o oferta de transport

Cand identifici o comanda care prezinta interes, poti vedea detaliile complete, poti consulta ofertele plasate de alti transportatori si poti licita pretul oferit de tine. Pentru a licita, e nevoie sa fii inregistrat ca si transportator confirmat si sa fii logat in cont. (Pentru detalii cu privire la inregistrare si la contul de transportator, vezi sectiunea 1, “Creeaza-ti un cont de transportator”). Impreuna cu oferta ta de pret, platforma VineDuba.ro iti permite plasarea de comentarii sau intrebari adresate detinatorului comenzii. In cazul in care doresti sa afli mai multe detalii, sau doresti sa oferi conditii speciale, poti comunica cu clientul prin intermediul mesajelor.

Atentie! Nu e permisa divulgarea datelor dumneavoastra de contact clientului.

Nu uita, plasarea unei oferte, trimiterea de mesaje catre client, precum si incheierea tranzactiei sunt complet gratuite.

4. Confirmarea ofertei

Odata ce vei plasa oferta, clientul va consulta oferta ta si a celorlalti transportatori, va putea adresa mesaje in pagina speciala a comenzii, la care vei putea raspunde. La fiecare noua oferta din partea altor transportatori si la fiecare mesaj plasat in pagina de comanda, vei fi notificat pe mail. De asemenea, e posibil sa plasezi o noua oferta, mai buna decat cele existente.

Daca clientul alege oferta ta, vei fi notificat pe email, iar clientul va primi datele tale de contact. In pagina contului tau, poti acesa toate comenzile la care ai facut licitatie, sau pe care le urmaresti. Aici vei putea vedea atunci cand un client a ales oferta ta si ai castigat licitatia. Vei fi contactat direct de catre client si veti stabili detaliile efective ale transportului.
x
Acest website foloseste cookies. Detalii. Sunt de acord