Conectare
Tine minte
Ti-ai uitat parola? Click aici

1. Plaseaza comanda ta

Adauga toate informatiile legate de lucrurile pe care doresti sa le transporti. Stabileste ruta, data pana la care doresti sa fie efectuat transportul, apoi adauga detalii legate de dimensiuni sau greutate si fotografii. La final, apasa butonul "Trimite comanda".

Inainte de a trimite comanda, asigura-te ca ai completat toate detaliile obligatorii. Daca doresti, poti completa si o serie de detalii optionale, pentru ca transportatorii sa stie exact ce marfa vor avea de transportat, iar apoi trimite comanda.

2. CREEAZA UN CONT NOU SAU AUTENTIFICA-TE

Ca sa adaugi o comanda de transport, trebuie sa ai un cont pe site-ul nostru. Introdu adresa ta de email, alege un nume de utilizator si noteaza numarul tau de telefon. Asta e tot! In continuare, noi iti vom trimite pe email toate informatiile de care ai nevoie pentru a urmari in continuare comanda ta. Daca ai deja cont, tot ce trebuie sa faci ca sa finalizezi comanda este sa te autentifici folosind numele de utilizator ales si parola.

3. Asteapta oferta pentru transport

Transportatorii disponibili iti vor trimite ofertele lor si vor licita cel mai mic pret pentru comanda ta. Daca doresti sa afli mai multe detalii despre ofertele primite de la transportatori, comunica cu acestia prin intermediul sistemului de mesaje atasat la comanda ta. Dupa aceea, alege transportatorul care ofera conditiile cele mai favorabile pentru transportul lucrurilor tale.

4. Accepta transportul si contacteaza transportatorul pentru a stabili detaliile

Pe pagina contului tau de pe vineduba.ro poti urmari starea comenzilor tale, poti vedea daca cineva a facut o oferta sau daca iti trimite un mesaj cu privire la o comanda. Dupa ce vei lua o decizie cu privire la transportatorul cu care vrei sa bati palma, o poti face acceptand oferta acestuia din lista de comenzi active.

Apoi, va trebui sa platesti o parte din costul transportului pentru a consolida comanda. Vei putea efectua plata folosind fie cardul de debit/credit, fie transferul bancar. Dupa efectuarea acestui pas, vei primi datele de contact ale transportatorului, cu care vei putea discuta in privinta organizarii, ridicarii si livrarii lucrurilor de transportat.
x
Acest website foloseste cookies. Detalii. Sunt de acord