Conectare
Tine minte
Ti-ai uitat parola? Click aici
Aceasta pagina impreuna cu documentele si datele inscrise va comunica termenii si conditiile in care va puteti folosi de platforma online Vineduba.ro. Prevederile generale sunt aplicabile la toti userii vineduba.ro iar prevederile din partea a 2-a (sectiunea transportatorilor) sunt aplicabile tuturor userilor inregistrati ca si transportatori. Va rugam sa cititi cu atentie termenii inainte de utilizarea siteului.Folosirea siteului indica acceptarea acestor termini.daca nu sunteti de accord cu aceste conditii va rugam sa nu folositi aceasta platforma.

Prevederi generale
Urmatoarele prevederi se aplica termeniilor si conditiilor siteului:
a. Creditul inseamna unitatea de masura cu care se poatea achizitiona servicii ale acestui site.Un credit este egal cu valoarea de 5 lei si care se pot achizitiona .
b. Utilizatorul inregistrat este acel utilizator care se inregistreaza sub clauzeledescrise mai jos
c. Utilizator, user, beneficiar sau transportator inseamna orice utilizator al acestui site.
www.vineduba.ro apartine societatii AreConstruct SRL. Suntem o companie inregistrata la finante cu numarul de identificare fiscala RO18693724 avand sediul in Cluj-Napoca. Am creat platforma online VineDuba.ro in scopul de a facilita intalnirea intre cerere si oferta pe piata transportului privat .

Accesarea paginii VineDuba.ro
Conditii generale

a. accesarea paginii vineduba.ro este permisa pe termen limitat si ne rezervam dreptul de a retrage acest serviciu fara nici o notificare in prealabil.Noi nu vom fi raspunzatori in cazul in care siteul nu va functiona din orice motiv sau pe orice perioada.
b.temporar putem restrange activitatea siteului in intregime sau partial pentru userii inregistrati si neinregistrati.
c. in cazul in care ajungeti in posesia unui username cu parola pe platform vineduba.ro trebuie sa pastrati condifentialitatea acestuia. Noi ne pastram dreptul de a desfinta orice cont de utilizator in cazul in care nu se respecta termenii si conditiile
d.Dumneavoastra sunteti responsabil pentru demersurile care trebuie sa le faceti pentru a obtine un cont pe platform Vineduba.ro. Dumneavoastra trebuie sa va asigurati ca oricine acceseaza pagina noastra beneficiaza de conexiune de internet si sunt constienti de termenii si conditiile si se supun acestora.

Utilizari interzise ale platformei Vineduba.ro
Platforma Vineduba.ro se poate folosi doar in termeni legali si orice abuz va fi raportat organelor competente.
Aceasta platform nu se poate folosi in urmatoarele conditii:
a. In orice fel ar incalca orice lege locala, nationala si international.
b. In orice fel ar deveni ilegala sau frauduloasa sau ar avea un scop fraudulos.
c. Pentru a trimite, cu buna stiinta primi, încarca, descarca, utilizarea sau reutilizarea orice material care nu este în conformitate cu standardele noastre de con?inut.
d. Pentru a transmite, sau obtine contacte , orice mesaje publicitare nesolicitate sau neautorizate sau materiale promotionale de orice alta forma .(spam).

Raspunderea noastra:
a. Materialele expuse pe siteul nostru sunt oferite fara garantarea exactitatii acestora.
b. Nu ne asumam raspunderea pentru orice pierdere sau dauna suferita de utilizator direct sau indirect in urma folosirii siteului nostrum.
c. Nu ne asumam raspunderea pentru orice pierdere de date suferita sau orice pierdere de afacere online de catre utilizator.
d. Localitatile si informatiile cartografice sunt oferite strict informational si sunt bazate pe coduri sau localitati.Nu ne asumam nici o raspundere in ce priveste exactitatea lor.
e. Nu suntem responsabili de moartea sau ranirea oricarei persoane datorate neglijentei sau exactitatii unui mesaj expus pe siteul nostru.

Folosirea denumirii “VineDuba”
Nici un utilizator nu va avea voie sa foloseasca cuvantul “VineDuba” sau orice varianta care-l include ca marca sau proprietate intelectuala.
Administratia isi permite sa modifice aceste termene si conditii oricand.Dumneavoastra ca utilizator aveti datoria de a verifica din cand cand orice eventual modificare .

Prevederi pentru utilizatorii inregistrati
Userii care isi creeaza un cont pe “VineDuba” trebuie sa :
- aiba cel putin 18 ani
- sa ofere date de contact reale si valide
- sa nu falsifice identitatea lor.
- in cazul in care va inregistrati ca firma trebuie sa dovediti ca sunteti cel indreptatit pentru a reprezenta firma .

Administratia isi rezerva dreptul de a respinge inregistrarea dumnavoastra oricand si fara o notificare in prealabil.

Conditiile noastre.
Noi nu oferim servicii de transport in nici o circumstanta.Rolul nostru este sa intermediem conectarea transportatorilor si a firmelor de curierat cu beneficiarul serviciului de transport.
Beneficiarii si transportatorii au obligatia de a respecta serviciile solicitate ca urmare adiministratia VineDuba.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele neintelegeri aparute.

Folosirea plaformei
Platforma functioneaza dupa cum urmeaza :
a.Cumparatorii (numiti si beneficiari) vor posta pe site ce au de transportat . Astfel trebuie introduse dimiensiunile,greutatea si optional poza.
b.Transportatorii vor putea sa-si ofere serviciile dupa standardele lor.Efectuarea serviciului de transport dupa inchiderea licitatiei va avea loc dupa termenii si conditiile acestora.
c.Dupa incheierea fiecarei tranzactii Benefiaciarul si Transportatorul trebuie sa acorde calificativ pentru cresterea credibilitatii amandurora.

Date de contact
Utilizatorilor nu le este permis sa introduca date de contact in scopul finalizarii tranzactiei in afara siteului.Incalcalrea acestei prevederi va duce la suspendarea contului pe o perioada nelimitata.

Reguli pentru transportatori
Transportatorii trebuie sa presteze serviciile care au convenit in urma inchiderii licitatiei de catre beneficiar.
Serviciile transportatorilor trebuie sa include toate taxele.(TVA,taxe de drum si orice alte eventuale taxe care decurg in urma efectuarii transportului)
Transportatorii nu au voie sa contacteze clientul final decat prin intermediul siteului.Nu au voie sa ceara sau sa ofere date de contact pana la terminarea licitatiei.In cazul in care transportatorul ocoleste plata comisionului prin incalcarea termenelor si conditiile administratia VineDuba.ro isi reserva dreptul de a
Pretinde plata acestui comision.

Reguli pentru beneficiari
Beneficiarii nu au voie sa liciteze cu alte conturi pentru a scadea pretul licitatiei.
Beneficiarii trebuie sa achite pretul transportului in timpul convenit si prin metoda de plata acceptata de transportator.
Beneficiarii pentru a inchide o licitatie trebuie sa posede credite VD care pot fi achizitionate din contul aferent utilizatorului.Pretul unui credit VD este de 5 lei.
Pretul minim pentru un transportat acceptat este de 2 credite.

Calificative
Califactivele nu sunt obligatorii dar este recomandat a se folosi in vederea cresterii credibilitatii utilizatorilor.
Pentru fiecare tranzactie Beneficiarii si transportatorii vor putea sa isi acorde calificative reciproc.Acestia vor putea sa ofere 3 variante de calificare (pozitiv ,neutru sau negativ).
La fiecare calificativ se vor putea lasa comenturi si se vor acorda 5 star rating pentru comunicare ,punctualitate si grija de marfa.
transportatorii nu au voie sa includa in textul calificativului date de contact .
Beneficiarii nu au voie sa santajeze transportatorul prin calificativul ce urmeaza a fi acordat pentru a obtine bunuri sau servicii.
Administratia Vineduba isi rezerva dreptul de a modifica sau sterge calificativele care incalca termenii si conditiile.

Preturi:
Pretul utilizarii siteului este gratuit pentru beneficiari. Cu toate acestea VD va percepe un comision de administrare si gestionare, care va fi dedus din pretul transportului. Comisionul este afisat inainte de acceptarea unei comenzi.

Contramandarea unei licitatii incheiate
Daca dupa finalizarea unei licitatii transportul nu poate avea loc din terte motive comisionul VD nu va putea fi recuperat de catre beneficiar dar va putea folosi creditele cheltuite pentru gasirea unui alt transportator.


Ambalarea si siguranta transportului
Administratia "VineDuba.ro" nu isi asuma responsabilitatea pentru ambalarea, depozitarea si siguranta marfii in nici un fel. Toate acestea revin strict trasnportatorului.


Daca aveti orice nelamurire sau sugestie va rugam sa ne anuntati contactandu-ne pe info@vineDuba.ro.